Apotheker-titularis

Bedrijf

Het Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge vzw (PCGS) is een social profit organisatie die op 01/01/2012 is ontstaan uit de fusie van PC Sleidinge en Sint-Jan de Deo te Gent. 

Het centrum telt 320 erkende bedden, 1 PVT-afdeling, een zorgvernieuwingsproject voor jongeren, is medeoprichter van een instelling beschut wonen en is partner in diverse ambulante initiatieven.

PCGS heeft de ambitie een dynamische en innoverende netwerkorganisatie te zijn, gekenmerkt door een dragende organisatiecultuur en een uitgesproken visie, missie en ethiek.

Kenmerkend zijn de zin voor maatschappelijke verantwoordelijkheid, een uitgesproken toegankelijkheid en laagdrempeligheid voor de patiënt en zijn omgeving. Onze vlakke organisatiestructuur maakt het mogelijk met deskundige en betrokken medewerkers te werken die met zin voor vakmanschap willen blijven zoeken naar een behandeling op maat van elke patiënt.

Voor de medewerkers willen we stimulerende en veilige werkomstandigheden kunnen bieden waarin ze mee kunnen beslissen over hun eigen carrièrepad en -ontwikkeling.

Functiebeschrijving

Als apotheker-titularis verzeker je een optimaal beheer van de tijdige levering van aangepaste geneesmiddelen, materialen en producten aan de verpleegeenheden teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening van de apotheek en het financieel evenwicht ervan te garanderen.
 
Je geeft leiding aan de dienst, maakt de werkverdeling en de uurroosters op.  Je coacht en evalueert de apotheker, apotheek-assistenten en logistiek medewerker vervoer teneinde het gezamenlijk doel kwalitatief te realiseren.
 
Je beheert de apotheek vanuit operationeel en financieel oogpunt.  Je volgt daartoe stock en prijzen op. Je maakt bestekken, vraagt offertes op, onderhandelt met leveranciers.  Je rapporteert regelmatig aan de directie.
 
Je werkt samen met de medische staf aan een gedragen medicatiebeleid. Het medisch farmaceutisch comité is daartoe je instrument.
 
Je organiseert de medicatiedistributie over alle verpleegeenheden van beide campussen.
 
Je expertise staat ter beschikking van alle zorgmedewerkers. Je bent beschikbaar voor specifiek advies en/of voorziet indien gewenst de nodige vorming.
 
Je standplaats is op campus Sleidinge maar je verantwoordelijkheid spreidt zich uit over beide campussen.  Sporadische verplaatsingen naar de andere campus behoren tot de mogelijkheden.
 
 

Profiel

Je hebt het diploma van ziekenhuisapotheker en beschikt over een geldige erkenning.

Je hebt organisatietalent en leidinggevende capaciteiten.

 

Wij bieden

Voltijds contract van onbepaalde duur 38u/week aan 7,6u/dag in een vast rooster.
Barema’s van de sector.
Gratis pensioenverzekering (2de pijler) en mogelijkheid tot hospitalisatieverzekering
tegen gunstige voorwaarden.
Overname van relevante anciënniteit.
 
Start tewerkstelling: zo snel mogelijk
 
Voor meer inlichtingen betreffende de functie kun je contact nemen met
Sheila De Baere, huidig apotheker-titularis (09/358 04 11)
 
Solliciteren kan tot  uiterlijk 04/06/2017
 
Heb je interesse voor deze vacature? Dan kan je jouw kandidatuur stellen door online te solliciteren via onze website.  Ga daarvoor naar www.pcgs.be en kies het tabblad werken & leren onder vacatures of ga rechtstreeks naar 
pcgs.hr-technologies.com.
We wijzen er op dat we bij een sollicitatie evenveel belang hechten aan een heldere CV als aan een wervende motivatiebrief.  De online toepassing voorziet de mogelijkheid om eigen documenten op te laden. Maak er gebruik van.
 
 
 
 

Contact

Deze vacature werd geplaatst onder de verantwoordelijkheid van de personeelsdienst. van
Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge.  

Wij staan in voor de administratieve coördinatie van het hele sollicitatieproces maar komen niet tussen in de uiteindelijke keuzes.  

We staan u graag te woord als u vragen hebt die van technische aard zijn of de voortgang van een vacatureproces betreffen.

Het team van Personeelsdienst Psychiatrische Centrum Gent-Sleidinge

Jo Van Nieuwenhuyse, personeelsdirecteur tel. 09/358 0 446 of  jovn@pcgs.be

Els Ryckaert, medewerker personeel, tel.09/358 0 440 of  els.ryckaert@pcgs.be
Tom Baert, medewerker personeel, tel.09/225 82 96 of  tombaert@pcgs.be
Hélène De Schepper, medewerker personeel, tel. 09/358 0 444 helene.de.schepper@pcgs.be

 

Bijlage
Klik hier om te solliciteren! Verstuur de vacature naar een kennis!